Workshop

Leren wijn maken.

Plukt u bramen om er alleen maar jam van te maken? Gebruikt u appels alleen maar in een appeltaart of om er appelmoes van te maken? Of hebt u misschien wel eens gedacht aan het maken van uw eigen huiswijn?

Zelf wijn maken is minder moeilijk dan u denkt. Het is een kwestie van goed de spelregels volgen. Deze spelregels hebben wij voor u op een rijtje gezet en brengen we in de workshop met u in praktijk. Door het volgen van een workshop leren wijn maken brengen wij u stap voor stap naar een fascinerende hobby en voor u het weet presenteert u trots een “Chateau uzelf”. U maakt kennis met het begrip “wijn”, u leert de grondbeginselen van het wijn maken, u leert omgaan met de benodigde materialen en kunt u uw eerste appelcider opzetten. Met een starterspakket kunt u direct deze fascinerende hobby thuis voortzetten en zelf uw eigen huiswijn maken.

> Stap voor stap
> Workshop volgen

 

En wilt u zelf wijn-bier-likeur-kaas-zuurkool-azijn-yoghurt of komboecha maken dan biedt onze webwinkel u de mogelijkheid om ons uitgebreide assortiment te bekijken en rechtstreeks te bestellen. Kunt u niet vinden wat u zoekt dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de info-pagina of met telefoonnummer
+31(0)528268097.