Wijnproeverij
Wijnproeverij, de kunst van smaakherkenning.

Wijn heeft zo zijn eigen geschiedenis en elk wijngebied zo zijn eigen specifieke wijn. Op een aangename en ontspannen wijze vertellen wij u alles over de wijnen van de wereld en de wereld van de wijn. Zoekt u een leuke activiteit voor uw personeelsfeestje, vrijgezellenfeestje of verjaardag, denk dan eens aan een educatieve wijnproeverij in onze wijnstudio, op uw bedrijf of bij u thuis!

Een wijnproeverij bestaat o.a. uit een dvd-presentatie over het maken en de smaken van wijn, gevolgd door een proeverij van 4 wijnen met deskundige uitleg. De duur van een wijnproeverij bedraagt ongeveer 2 uur.

Voorbeeld van een wijnproeverij-arrangement:

* Een dvd-presentatie over de Elzas
* Een wijnproeverij van 4 verschillende wijnen bv. een Pinot Blanc, Riesling,
Muscat en Gewürtztraminer geserveerd met Elzasser quiche.

U kunt bij het arrangement b.v. ook kiezen voor 4 verschillende wijnen uit een streek in Frankrijk, Spanje of Italië, of misschien 4 wijnen uit de Nieuwe Wereld. Voorop staat dat we de tong gaan gebruiken als instrument bij het leren proeven van wijn!

> De kosten

 

En wilt u zelf wijn-bier-likeur-kaas-zuurkool-azijn-yoghurt of komboecha maken dan biedt onze webwinkel u de mogelijkheid om ons uitgebreide assortiment te bekijken en rechtstreeks te bestellen. Kunt u niet vinden wat u zoekt dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de info-pagina of met telefoonnummer
+31(0)528268097.