Verhuur van materialen
Beschikbare materialen om te huren.

Het is mogelijk om bij ons materialen te huren voor het verwerken van uw fruit.
Wij hebben voor u onderstaande materialen ter beschikking:

Digital StillCameraAppelvreter. Met dit apparaat kunt u appels en peren probleemloos tot pulp verwerken waarna u deze pulp verder kunt uitpersen.

 

 

Digital StillCameraFruitpers. Ook hebben wij voor u een pers voor zacht fruit (bessen en druiven). Dit zachte fruit kunt u in een perszak doen en de zak kunt u in de pers stoppen om half-hydraulisch (handmatig) dit zachte fruit uit te persen.

CentrifugeSamen met de appelvreter is een simpele centrifuge het middel om de pulp van de door de appelvreter fijn gemalen appels uit te persen.
Doe de pulp in een perszak, leg er in de centrifuge een matje overheen en de centrifuge doet de rest. Succes verzekerd hoor!

 


De kosten voor het huren van bovenstaande materialen bedragen € 35,00 per dag. U dient zelf de materialen op te halen en na het schoonmaken weer terug te brengen. Bij het ophalen van de materialen dient u een borgsom te voldoen van € 100,00. Deze borgsom wordt bij het terugbrengen van de materialen verrekend met het verschuldigde huurbedrag. De huurtransactie wordt vastgelegd in een huurovereenkomst!

En wilt u zelf wijn-bier-likeur-kaas-zuurkool-azijn-yoghurt of komboecha maken dan biedt onze webwinkel u de mogelijkheid om ons uitgebreide assortiment te bekijken en rechtstreeks te bestellen. Kunt u niet vinden wat u zoekt dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de info-pagina of met telefoonnummer +31(0)528268097.